af016ac6-1adb-4f43-bc31-9f9f0709dc10,ff2a1adb-9798-44f6-bc39-3d12f0571673

REMA TIP TOP DBP
40 uur
Arnhem

Manager Binnendienst (Duits- en Engelstalig) | Arnhem | 40 uur

Rema Tip Top DBP is het centrale in- en verkoopkanaal voor rubber transportbanden voor alle Rema Tip Top vestigingen en dealers door heel Europa. Vanuit onze voorraad in Arnhem beleveren we onze Rema Tip Top collega’s met die transportband die zij nodig hebben. Zo zorgen we ervoor dat de vestigingen en dealers de lokale eindklant snel en met een kwalitatief goed product kunnen bedienen.

Je komt te werken in een jonge, internationale en dynamische organisatie. Als manager binnendienst geef je leiding aan een team van accountmanagers in de binnendienst. Je bent dé spil tussen ons team van accountmanagers en de Rema Tip Top vestigingen. Je voert overleg met de salesmanagers in de buitendienst en staat in nauw contact met de inkoopafdeling. Je hebt affiniteit met het werken in de industrie en hebt klanttevredenheid hoog in het vaandel staan.

De afdeling waar je leiding aan gaat geven houdt zich bezig met de dagelijkse gang van zaken zoals het offertetraject, de orderafhandeling, administratieve afhandeling en alle overige commerciële activiteiten. Je ziet erop toe dat het offerte- en orderproces goed wordt uitgevoerd. Waar nodig spring je bij en draai je hierin mee.Ons doel is om onze servicevestigingen zoveel mogelijk te helpen in hun eigen taal. Snel, direct en oplossingsgericht.

Wie ben jij?

  • Je beschikt over HBO werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur ervaring/opleiding in de richting van Sales;
  • Jij verstaat commercie, bent klant- en servicegericht en weet ook anderen hierin te overtuigen;
  • Je hebt ervaring met leidinggeven, je hebt gevoel voor mensen;
  • Communicatief ben je vaardig en je weet zaken goed schriftelijk te verwoorden;
  • Je hebt affiniteit met industrie. Deze wereld spreekt jou aan en je hebt het vermogen je hierin goed te ontwikkelen;
  • Je hebt goede kennis van de Engelse en Duitse taal, zowel in woord als geschrift;
  • Je kan goed werken met CRM-systemen en bent administratief sterk;
  • Je bent hands-on en proactief, je gaat zelfstandig te werk en weet je staande te houden in hectiek.

Wij bieden jou:

Wij bieden jou een inspirerende omgeving voor een sterke persoonlijke ontwikkeling en kennisverrijking door een nauwe samenwerking met collega´s van diverse afdelingen. Een interessante baan met veel mogelijkheden tot ontplooiing, een prettige werksfeer met enthousiaste collega’s, een passende beloning en uitstekende secundaire voorzieningen. Voor meer informatie check onze site: www.werkenbijruprobeheer.nl

Interesse?

Wij nodigen je uit om je brief met C.V. per e-mail te richten aan mevrouw Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) via sollicitatie@ruprobeheer.nl of kijk op www.werkenbijruprobeheer.nl

Solliciteer direct

Upload documenten


Velden met een * zijn verplicht

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.