af016ac6-1adb-4f43-bc31-9f9f0709dc10,ff2a1adb-9798-44f6-bc39-3d12f0571673

Rupro Beheer
40 uur
Arnhem

HR Manager

De functie van HR Manager binnen Rupro Beheer is een geheel nieuwe managementfunctie binnen de holding. Je wordt (eind)verantwoordelijk voor het strategische- en tactische HR-beleid. Hier ben je ongeveer 40% van je tijd mee bezig. Daarnaast ben je veelal bezig met operationele HR-taken binnen de verschillende bedrijven in de groep. Het betreft een échte hands-on functie.

Een belangrijk onderdeel van je functie is het adviseren van de directie over HR-vraagstukken en ondersteun je het management op operationeel niveau. Jij ziet erop toe dat dit op de juiste manier vorm wordt gegeven en je inventariseert waar de behoeften liggen. Tevens draag je zorg voor een goede in-, door- en uitstroom van het personeel.

De nadruk in de functie ligt op het ziekteverzuimbeleid en is één van de belangrijkste speerpunten van HR binnen onze holding. De verantwoordelijkheid voor de ziekteverzuim dossiers ligt bij jou en je houdt alles professioneel bij, volgens de wet ‘poortwachter’.

Verder ga je je focussen op het ‘binden en boeien’ van onze medewerkers. Dit laatste thema gaat steeds meer een belangrijke rol spelen binnen de groep.

Werken voor Rupro Beheer is werken voor 12 bedrijven binnen de groep. Dit maakt het werken bij Rupro Beheer zo uitdagend. Onder jouw verantwoordelijkheid vallen bedrijven zoals Explora Werkplaatsinrichting, Rema Tip Top Nederland en Brekupa Technics maar ook LBS Conveyor Belts, Tempo Trommels & Rollen en Rema Tip Top TSN.

In de functie geef je functioneel leiding aan de lokale HR-verantwoordelijken binnen de verschillende bedrijven en hiërarchisch aan de Corporate Recruiter en HR Assistent van Rupro Beheer.

Je rapporteert aan de Managing Director van Rupro Beheer.

Wat ga je doen?

 • Zorgdragen voor het goed uitvoeren en het bewaken van het HR-beleid;
 • Managen van de diverse stakeholders;
 • Verantwoordelijk voor een juiste in-, door en uitstroom;
 • Werken aan een goed werkgevers imago om werknemers te ‘binden en boeien’;
 • Verantwoordelijk voor een juiste aanpak van het ziekteverzuimbeleid;
 • Gevraagd en ongevraagd (juridisch) HR-advies geven aan de verschillende bedrijven in de holding;
 • Projecten leiden en uitrollen binnen de holding. Bijvoorbeeld op het gebied van het personeelsinformatiesysteem (Exact Synergy).

Wie ben jij?

 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in een vergelijkbare rol en hebt een HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Je weet hoe het is om met ‘je voeten in de klei te staan’ en hebt bij voorkeur ervaring of affiniteit met de wereld van automotive en industrie;
 • Je bent sterk (arbeids)juridisch onderlegt en je bent continue op de hoogte van ontwikkelingen en trends op het gebied van HRM;
 • Strategisch ben je sterk en je kunt dit doorvertalen richting tactische- en operationele vraagstukken;
 • Je bent een échte hands-on manager; hier krijg jij energie van en je weet dit door te vertalen richting doelstellingen;
 • Je hebt ervaring met het uitvoeren van een goed ziekteverzuimbeleid. Je pakt hierop door en durft men te wijzen op verantwoordelijkheden;
 • Inlevingsvermogen en organisatiesensitiviteit zijn eigenschappen die bij jou passen. Je bent een sparringpartner voor elke laag in de organisatie;
 • Je hebt kennis van personeelsinformatiesystemen (bij voorkeur Exact Synery) en weet hier juist mee te handelen;
 • Analytisch ben je sterk, je weet te overtuigen en durft stelling te nemen. Je staat stevig in je schoenen en durft beslissingen te nemen;
 • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift, de Duitse taal is een pré;
 • Je weet de kwaliteit van samenwerking te bewaken met de verschillende bedrijfsonderdelen en leveranciers en externe contacten.

Wie zijn wij?

Rupro Beheer is de moedermaatschappij van een aantal (12) Nederlandse bedrijven, die actief zijn binnen de automotive en de industrie branche. Rupro Beheer is onderdeel van een groep, het Duitse Rema Tip Top AG. Voor meer informatie over Rupro en haar bedrijven zie onze websitewww.ruprobeheer.nl.

Wat bieden wij?

Wij bieden een goed (marktconform) salaris. Verder kennen wij een premievrije pensioenregeling en vakantie- en ATV dagen. Een leaseauto behoort tot de functie en een laptop, telefoon en verder alles wat je nodig hebt om de functie goed uit te voeren. Persoonlijke ontwikkeling vinden wij belangrijk. Op basis van ontwikkelingen van jouzelf en de wereld van HRM, bieden we je de mogelijkheid om middels trainingen kennis vast te houden en uit te breiden. Het bedrijf kent een informele (werk)sfeer waar je vrijheid, flexibiliteit en zelfstandigheid hebt binnen je functie.

Interesse?

Spreekt deze functie je aan en wil je graag reageren? Stuur dan je CV en een (korte) motivatiebrief naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) via het e-mail adres sollicitatie@ruprobeheer.nl of via www.werkenbijruprobeheer.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Margot via telefoonnummer 026-7504 043.

Solliciteer direct

Upload documenten


Velden met een * zijn verplicht

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.