af016ac6-1adb-4f43-bc31-9f9f0709dc10,ff2a1adb-9798-44f6-bc39-3d12f0571673

REMA TIP TOP
38 uur
Arnhem

Commercieel medewerker binnendienst

Rema Tip Top is marktleider op het gebied van wielservicematerialen in de Benelux markt. Vanuit ons kantoor Arnhem in Nederland zijn wij op zoek naar een Commercieel Medewerker Binnendienst die ons verkoopteam in de Benelux markt gaat ondersteunen.

De functie:

Je komt te werken in een jonge en dynamische organisatie. Jij bent gek op verkopen en klant- en service gericht. Doelstellingen behalen met een team is waar jij energie van krijgt. In de organisatie is er een ruime mate van perspectief om jezelf te ontwikkelen en door te groeien. Dagelijks schakel je met onze klanten en of potentiele afnemers. Je voert orders in, in de systemen en belt de offertes na die zijn gestuurd naar de klanten. Verder ondersteun je de accountmanagers in de buitendienst. Je bent binnen de organisatie medeverantwoordelijk voor het behalen van de bedrijfsdoelstellingen en een optimale relatie met klanten.

Wie ben jij?

  • Je bent in het bezit van een afgeronde MBO+/ HBO opleiding in de richting van commercie;
  • Je bent service- en klantgericht, proactief en een echte teamplayer;
  • Excel en Word hebben voor jou geen geheimen;
  • Kennis van de Franse taal is een pre.

Bedrijfsprofiel

Rema Tip Top Nederland BV is een toonaangevende distributeur van producten voor grossiers automaterialen, bandenspecialisten en de rijwielbranche. Rema Tip Top Nederland B.V. werd in 1977 opgericht om het merk Rema Tip Top bekend te maken op de automotive markt. Inmiddels heeft Rema Tip Top ruim 40 medewerkers in dienst. Tevens is in 2008 in de rijwielbranche het merk Simson overgenomen. Kijk voor meer informatie over Rema Tip Top op www.rema-tiptop.nl.

Rema Tip Top biedt een aantrekkelijk salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden en volgt de VACO.

Interesse?

Ben jij enthousiast geworden n.a.v. deze vacature en wil je graag solliciteren? Stuur dan je CV en motivatie naar onze Corporate Recruiter Margot Gaasbeek naar sollicitatie@ruprobeheer.nl. Rupro Beheer is de moederorganisatie van Rema Tip Top. Kijk voor meer informatie op www.werkenbijruprobeheer.nl


Solliciteer direct

Upload documenten


Velden met een * zijn verplicht

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.