af016ac6-1adb-4f43-bc31-9f9f0709dc10,ff2a1adb-9798-44f6-bc39-3d12f0571673

Maha
40 uur
Gorinchem

Binnendienst monteur | Gorinchem

Ben jij een technische topper? Wij zijn op zoek naar een technische duizendpoot met bij voorkeur ervaring in de auto of truck wereld. Wij hebben een zeer uitgebreid productenprogramma. In onze producten zitten alle soorten techniek verwerkt, van hydrauliek tot pneumatiek, van hardware tot software en van elektronisch tot draadloos.

Onze klanten bestaan met name uit merkdealers en universele garages in de truck- en personenwagenbranche, maar we hebben ook een uitgebreid assortiment voor GWW en landbouw. Aansprekende klanten zijn o.a. Scania, MAN, RDW, VDL, Pon, BMW, Porsche, Bosch Car Service.

De functie:

Als binnendienst monteur ben je dagelijks de schakel tussen onze (buitdienst)monteurs en het technisch magazijn. Jouw taken bestaan voornamelijk uit het in ontvangst nemen en verzendklaar maken van goederen, goederen inruimen in het magazijn en het verkopen van onderdelen. Verder ben je een aangename aanvulling op onze monteurs. Je hebt 2 rechterhanden, weet veel van mechatronica en weet je operationeel goed te manifesteren binnen ons technisch magazijn.

Kortom, je bent een aanpakker die binnen onze organisatie veel kan leren en je krijgt voldoende kansen om je goed te ontwikkelen.

Wie ben jij?

  • Jij hebt affiniteit met techniek;
  • Bij voorkeur een opleiding (afgerond) in de richting van MTS of je bent nog bezig met je opleiding en op zoek naar een BBL-werkplek;
  • Kennis van motorvoertuigentechniek;
  • Je bent bereidt om continue te leren en te ontwikkelen in het vakgebied;
  • Je bent woonachtig in de regio Gorinchem;

Wat bieden wij?

  • Een gevarieerde baan bij een stabiel bedrijf;
  • Een goede werksfeer, prettige collega’s en klanten;
  • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden zoals pensioenregeling, onkostenvergoeding;
  • MahaExplora heeft een uitstekende reputatie op het gebied van service, de nieuwe medewerker dient dan ook een klantgerichte, dienstbare instelling te hebben om de service te bieden die onze afnemers van ons gewend zijn.

MahaExplora

Wij zijn een bedrijf met een familiecultuur met ongeveer 35 medewerkers. Wij leveren, installeren en onderhouden werkplaatsapparatuur voor zowel truckbedrijven als autobedrijven. We hebben een informele organisatie die een persoonlijke benadering van haar klanten hoog in het vaandel heeft staan. Kijk ook gerust eens rond op onze website!

MahaExplora kent goede arbeidsvoorwaarden zoals een goed (marktconform) salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hier kun je denken aan een 13e maand, een bonus bij een goed bedrijfsresultaat of extra vakantiedagen. Ook kennen we een fiets- en/of fitnessplan (bij een vast dienstverband) welke fiscaal aantrekkelijk kan zijn.

Interesse?

Ben jij op zoek naar deze functie en ben je enthousiast? Reageer dan snel! Stuur je sollicitatie naar Margot Gaasbeek (Corporate Recruiter) naar sollicitatie@ruprobeheer.nl (Rupro beheer is de moederorganisatie van MahaExplora) www.werkenbijruprobeheer.nl

Voor inhoudelijk vragen kun je contact opnemen met de heer Bob Jansen (servicemanager MahaExplora) op telefoonnummer: 06-2119 5740.

Solliciteer direct

Upload documenten


Velden met een * zijn verplicht

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.