af016ac6-1adb-4f43-bc31-9f9f0709dc10,ff2a1adb-9798-44f6-bc39-3d12f0571673

Explora
40 uur
Ede

Ben jij onze nieuwe Topper? Wij zoeken monteurs!

Explora is marktleider op het gebied van werkplaatsinrichting voor automonteurs. Wij werken als leverancier van A-merken voor verschillende grote autobedrijven in heel Nederland. Wij leveren de juiste equipment en verrichten service en onderhoud. Werken bij Explora Werkplaatsinrichting is werken voor een prachtig bedrijf dat jij vertegenwoordigt als monteur.

Gezocht: monteur die de (hef)brug slaat tussen klant en pand!

Sleutel jij net zo lang ergens aan tot je de oplossing hebt gevonden? Spring jij graag in je eigen bus om zo snel mogelijk bij een klant te zijn? En maakt het jou niet uit of het om een hefbrug, remmenbank of airco serviceapparaat gaat? Dan ben jij onze nieuwe storings- of onderhoudsmonteur. Want bij ons krijg je de ruimte om te sleutelen. Een servicebus inclusief gereedschap en de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen. Nieuwsgierig? Lees hieronder meer over het werk als storings- of onderhoudsmonteur bij Explora Werkplaatsinrichting.

Jij beheert én bestuurt je eigen servicebus.

Van het oplossen van storingen tot het onderhouden van apparatuur in werkplaatsen waarvoor wij de inrichting verzorgen: vakkundig stuur jij je bus naar de klant. Dat doe je in de regio waar je zelf woont. Op de locatie van de klant weet jij het probleem te vinden én op te lossen. De voorraad in jouw bus is altijd up to date, zodat je elke brug, balanceermachine of uitlijner in een handomdraai hebt gemaakt.

Jij bent de schakel tussen de klant en het bedrijf.

Daarom weet jij precies hoe je het contact met de klant goed houdt. Bovendien schakel je snel met de binnendienst voor de technische ondersteuning, zodat jij volgens plan met alle materialen aan de slag kan. Na het werk kun je precies doorgeven welk werk je gedaan hebt en welke afspraken er gemaakt zijn. Ook jouw commerciële inzicht helpt de klant én het bedrijf: je adviseert de klant en ziet wat Explora de klant nog meer kan bieden.

Technisch gezien zit het bij jou wel goed:

  • Je bent handig met gereedschap en machines.
  • Je hebt ervaring met de technische wereld en/of een technische (vooropleiding).
  • Je hebt een goed technisch inzicht.
  • Je weet je weg te vinden in de systemen op je tablet/telefoon.
  • Je spreekt en schrijft goed Nederlands.
  • Je biedt de klanten de beste (veilige) service.
  • Je hebt rijbewijs B.

Wij bieden jou een baan vol uitdaging en afwisseling.

Je bezoekt leveranciers in de auto- of truckindustrie. Met je eigen telefoon en tablet regel je je klussen op een voor jou prettige manier. En ben jij na een tijdje toe aan nieuwe uitdagingen in je carrière? Bij ons krijg je de kans om onder begeleiding door te groeien binnen de verschillende afdelingen van ons bedrijf. Want wij investeren graag in jouw ontwikkeling.

Jij bent een harde werker.

En daar zetten wij een goede beloning tegenover. Want hard werken loont. Naast het salaris dat we met je afspreken, bieden we je goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk aan een daggeldvergoeding (koffie of lunch onderweg), een fietsplan en andere aantrekkelijke extraatjes. We leggen je graag meer uit over de functie: de deuren van onze werkplaats staan al voor je open. Ook als je al werkt als automonteur, mechanisch/hydraulisch/elektronisch specialist. Of als je gewoon heel handig bent.

Wij hebben je nodig!

Solliciteer daarom gelijk. Neem contact op met onze Corporate Recruiter Margot Gaasbeek. Je bereikt haar via sollicitatie@ruprobeheer.nl of 026 750 4043. Ben jij de storings- en onderhoudsmonteur die we zoeken? Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op. Wil je meer weten over het werken bij Rupro Beheer? Neem dan een kijkje op onze website: www.explora.nl of www.werkenbijruprobeheer.nl

Solliciteer direct

Upload documenten


Velden met een * zijn verplicht

vragen of meer info?

We vertellen je graag meer! Onze recruiter staat je graag te woord.