/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

REMA TIP TOP DBP

REMA TIP TOP Dunlop Belting Products BV (REMA TIP TOP DBP ) is de groepsleverancier van transportbanden en accessoires aan REMA TIP TOP filialen, REMA TIP TOP distributeurs en REMA TIP TOP dealers in Europa.

Vanuit het centrale magazijn in Arnhem en vanaf de eigen fabrieken in Polen, Frankrijk, China en Zuid Afrika worden dagelijks vestigingen en grote eindgebruikers beleverd.De veelal per containers aangeleverde goederen komen via de haven van Rotterdam naar Arnhem waar een eerste inspectie plaatsvindt. De transportbanden worden in het eigen laboratorium getest op de specifieke eigenschappen waarna deze hun weg vinden per truck, container of trein.

REMA TIP TOP DBP kenmerkt zich naast het leveren van kwaliteitsproducten door een uitgekiend logistiek systeem dat leveringen binnen Europa binnen 24 uur waarborgt. Materialen worden dagelijks naar klant specifieke wens op maat gemaakt en verpakt door een team van 25 medewerkers.

Projecten voor mijnbouw, tunnelbouw, zand en grind industrie, haven en overslag en chemie worden door een team van specialisten in nauwe samenwerking met Rema Tip Top bedrijven in alle Europese landen begeleid en geleverd.

Contactgegevens

REMA TIP TOP DBP
Westervoortsedijk 73 MB
6827 AV Arnhem

E sales@rematiptop-dbp.com
W https://www.rematiptop-dbp.com

ONZE BEDRIJVEN

Hieronder vind je overzicht van alle ondernemingen van Rupro Beheer. Wilt u meer weten? Klik dan op het logo om naar de website van het betreffende bedrijf te gaan.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Van monteur tot een staf functie? Bekijk onze vactures!
externalId=werkenbijrupro-company-details-1.1.2.1.2.2.1&filter[active]=1