/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

Prema

Prema bandenreparatiematerialen worden gefabriceerd volgens ISO 9001-2000 bij de grootste fabrikant in de wereld. Hier worden al meer dan 90 jaar top kwaliteit bandenreparatiematerialen gemaakt. Prema heeft eigen vestigingen in Canada, USA, Duitsland, Benelux en is in meer dan 40 landen wereldwijd vertegenwoordigd.

Prema Online Benelux BV heeft een volledige productlijn bandenreparatiematerialen, wielgewichten en ventielen voor personenauto, vrachtauto, landbouw, industrie en off the road voertuigen. Vele van deze producten hebben unieke eigenschappen en uitstekende voordelen ten op zichte van andere merken. Prema producten zijn aantrekkelijk geprijsd en sneller te verwerken.

Met Prema bieden wij een totaalconcept aan onze klant: On-line bestellen, unieke kwaliteit, optimale beschikbaarheid, compleet pakket wielservicematerialen & gereedschappen, marktconforme prijsstelling, uitstekende service en ondersteuning met kennis. Voor meer informatie kunt u terecht op www.premaproducts.nl.

Contactgegevens

Prema
Westervoortsedijk 73
6827 AV Arnhem

E info@premaproducts.nl
W http://www.premaproducts.nl

ONZE BEDRIJVEN

Hieronder vind je overzicht van alle ondernemingen van Rupro Beheer. Wilt u meer weten? Klik dan op het logo om naar de website van het betreffende bedrijf te gaan.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Van monteur tot een staf functie? Bekijk onze vactures!
externalId=werkenbijrupro-company-details-1.1.2.1.2.2.1&filter[active]=1