/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

TEMPO

Tempo Trommels en Rollen is de specialist op het gebied van rollen, trommels, trogstellen en transportbandcomponenten. Het in Middenmeer gevestigde bedrijf is al bijna 30 jaar volop in beweging. Tempo heeft zich sinds de oprichting in 1988 ontwikkeld tot een hoogwaardige producent van rollen, trommels en aanverwante onderdelen voor transportsystemen en machines.

Tempo Trommels en Rollen is op een breed front actief en streeft voortdurend naar vernieuwing en vooruitgang. Met doelgerichte investeringen in mens en machines en hechte samenwerkingsverbanden met betrouwbare leveranciers zijn wij erin geslaagd om een vooraanstaande positie in de branche te verwerven. De meest uiteenlopende industrieën maken naar volle tevredenheid van onze diensten gebruik. Onze kernwaarden zijn: een kwalitatief goed en duurzaam product tegen een concurrerende prijs, met een snelle levertijd.

Tempo is een dynamische onderneming. Wij denken in pasklare oplossingen. In maatwerk.

Contactgegevens

TEMPO
Medemblikkersluisweg 6
1775 RH Middenmeer

E info@tempo-roll.nl
W http://www.tempo-roll.com

ONZE BEDRIJVEN

Hieronder vind je overzicht van alle ondernemingen van Rupro Beheer. Wilt u meer weten? Klik dan op het logo om naar de website van het betreffende bedrijf te gaan.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Van monteur tot een staf functie? Bekijk onze vactures!
externalId=werkenbijrupro-company-details-1.1.2.1.2.2.1&filter[active]=1