/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

E.S.T.

Equipment Service Team E-S-T is de toonaangevende service organisatie in de automotive branche.

Met ongeveer 75 medewerkers is E-S-T een belangrijke speler in de technische dienstverlening rondom werkplaatsapparatuur voor de automotive branche. Wij werken rechtstreeks in opdracht van eindgebruikers en voor diverse gerenommeerde aanbieders van werkplaatsapparatuur.

Kenmerkend en onderscheidend voor E-S-T is dat wij een breed scala aan werkplaatsapparatuur onderhouden. Daardoor is er veelal sprake van een one shop stop situatie voor onze klanten. Of het om installeren, onderhouden, keuren of repareren van werkplaatsapparatuur gaat, bij E-S-T bent u aan het juiste adres.

E-S-T is innovatief en zet dat om in meerwaarde. Bijvoorbeeld met ESIS, ons webbased werkplaats management platform, 24/7. De in eigen huis ontwikkelde aanhangwagens die het beslag op uw werkplaats sterk verminderen als er 2 of 4-koloms hefbruggen gemonteerd worden. Om een hoogwaardige kwaliteit te kunnen leveren werken wij met gescheiden afdelingen en kennen we een in huis structuur voor opleiding en begeleiding van onze technisch medewerkers.

Uw werkplaats in vertrouwde handen is dan ook terecht ons motto waar de grote multimerken dealerholdings maar ook de kleine onafhankelijke garagist of bandenbedrijf zich bij thuis voelt.

E-S-T levert de volgende services aan werkplaatsapparatuur:

    • Montage en installatie
    • Onderhoud en reparatie
    • Certificering en kalibratie
    • RAI keurmerk hefbruggen

Hoofddoel van E-S-T is de best gewaardeerde dienstverlener aan werkplaatsapparatuur te zijn.

Bekijk ook onderstaande bedrijfsvideo:

Contactgegevens

E.S.T.
Maxwellstraat 4
6716 BX Ede

E info@e-s-t.nl
W https://www.e-s-t.nl

ONZE BEDRIJVEN

Hieronder vind je overzicht van alle ondernemingen van Rupro Beheer. Wilt u meer weten? Klik dan op het logo om naar de website van het betreffende bedrijf te gaan.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Van monteur tot een staf functie? Bekijk onze vactures!
externalId=werkenbijrupro-company-details-1.1.2.1.2.2.1&filter[active]=1