/locations/location/media/medium[header="1"][active="1"]

Brekupa

Brekupa is een professionele organisatie, gespecialiseerd in technische installaties voor: brandstof, olie, vet, vloeistoffen, perslucht en uitlaatgas-/ stofdampafzuiging. Zij hebben als doel om het rendement van de werkplaats van elke klant te optimaliseren.

Hierin ondersteunen wij u vanaf advies tot en met de daadwerkelijke installatie. Tevens verzorgt Brekupa ook de service, onderhoud en reparaties.

Werknemers van Brekupa hebben hun eigen specialisme, verdeeld in werkplaatsen voor personenwagens aan de ene kant en werkplaatsen voor bus & trucks aan de andere zijde. Voor de klanten industrie is er een speciale afdeling voor de industrie.

Voor elke werkplaats kan Brekupa een passende mix aan oplossingen bieden om, binnen het gestelde budget, het rendement van die werkplaats te optimaliseren. Alles in lijn met de behoefte van de opdrachtgever.

Brekupa beschikt over de volgende certificaten:

  • ISO 9001
  • KIWA certificaat voor bovengrondse installaties volgens BRL-K 903/08
  • VCA*

Contactgegevens

Brekupa
Strijkviertel 63A
3454 PK De Meern

E verkoop@brekupa.nl
W https://www.brekupa.nl/

ONZE BEDRIJVEN

Hieronder vind je overzicht van alle ondernemingen van Rupro Beheer. Wilt u meer weten? Klik dan op het logo om naar de website van het betreffende bedrijf te gaan.

Ben jij benieuwd wat wij voor jouw carrière kunnen betekenen? Van monteur tot een staf functie? Bekijk onze vactures!
externalId=werkenbijrupro-company-details-1.1.2.1.2.2.1&filter[active]=1